TOIMITUS- JA TILAUSEHDOT

Lipunmyynnin toimitusehdot

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja (koskee myös luottomaksuvaihtoja) ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin.

Aventur ry (2067832-9, myöh. Aventur) ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Käyttämättä jääneitä lippuja ei hyvitetä takaisin. Mikäli tilaisuus peruuntuu kokonaan, hyvitetään lippujen hinnat täysimääräisesti. Korvausvastuu rajoittuu lipun hintaan.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika). Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa taikka ohjelman tai aikataulun muuttuessa tiedotamme asiasta sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä. Tapahtuman peruuntuessa ostettujen lippujen hinnat hyvitetään asiakkaille automaattisesti sille maksutavalle, jolla ostos on tehty.

Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Lippujen käyttäminen minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin mukaan lukien niiden käyttäminen kilpailupalkintoina on kielletty ilman Aventurin erillistä suostumusta.

Liput toimitetaan sähköpostitse pdf-formaatissa. Aventur Kauppaan tilin luoneet asiakkaat löytävät lippunsa myös omista tiedoistaan kohdasta "Lippuni". Lippu on tulostettava ja esitettävä tilaisuuteen saavuttaessa. Lipun voi esittää tulosteen sijasta myös älypuhelimen tai tablettitietokoneen näytöltä.

Lähetämme lipun ostajille kohdennettua suoramarkkinointia sähköpostilla. Markkinoinnista voi kieltäytyä koska tahansa. Jokaisessa lähettämässämme viestissä on ohjeet markkinoinnin vaivattomaan perumiseen.

Tuotteiden toimitusehdot

Aventur Kauppa myy ja toimittaa lippujen lisäksi muita tuotteita. Tuotteita voit ostaa suoraan Aventur Kaupasta. Tuotteiden hinnat sisältävät tarvittavat verot, mutta eivät toimituskuluja. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Fyysisten tuotteiden toimitus tapahtuu asiakkaan tarjolla olevista vaihtoehdoista valitsemalla toimitustavalla. Toimitustapojen maksut ilmoitetaan niitä valittaessa.

Aventur Kaupasta ostetuilla fyysisillä tuotteilla (EI koske lippukauppaa) on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeu. Suoraan toimipisteeltä, esimerkiksi konsertin yhteydessä ostetulla tuotteella EI ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakattu kuljetusta varten asianmukaisesti. Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Palautustilanteessa ota yhteys info@aventur.fi.

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintaa koskevia säännöksiä lukuun ottamatta.

Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Helsingin käräjäoikeudessa. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n ja oikeudenkäymiskaaren (4/1734) 10 luvun 5 §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on Suomessa kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi 17.10.2019 alkaen. Asiakas hyväksyy toimitusehdot ostaessaan lippuja tai muita tuotteita palvelusta.